AVG – Almen voksenpædagogisk grundkursus (online)

Undervisningen foregår som fjernundervisning og afsluttes med et bevis, der giver dig adgang til at søge job i aftenskolerne/folkeoplysningen, samt adgangsgivende til deltagelse i førstehjælpsinstruktøruddannelse og ved tilmelding til kørelærernes forprøve.

  • Underviser- og kursistroller og forventninger
  •  Indlæringsstrategier og undervisning
  • Motivation og erfaringsinddragelse
  • Perception, kommunikation og benyttelse af alle sanser
  • Lektionsplanlægning med målsætning og evalueringsteknikker
  • Undervisningsmetoder
  • Hjælpemidler, teknik og undervisningsprincipper
  • Evaluering og info om Folkeoplysningslovens baggrund og muligheder
  • Ansættelsesvilkår og løn
  • Skriftlig og praktisk afsluttende opgave efter faglig indsigt og interesse

Kurset er på 120 timer og forventes at kunne gennemføres med en opgave om ugen i 9-10 uger, evt. suppleret med praktik. Kurset afsluttes med en praktisk prøve.

Undervisningen foregår via computer/mails, og har løbende tilgang.

Underviser

Lone Rytsel

Uddannet instruktør i Voksenpædagogisk Grundkursus på Danmarks lærerhøjskole og har mere end 40 års undervisningserfaring for voksne. Lone er derudover uddannet indenfor sundhedspædagogik, kommunikation, NLP og coaching. Hun har i over 40 år drevet egen aftenskole og har blandt undervist i dansk for ordblinde, dansk for fremmedsprogede, psykologi, personlig udvikling og forfatterkurser, samt skrevet flere undervisningsbøger. Hun har uddannet mange voksne undervisere i folkeoplysningen især i aftenskolerne, og har i de seneste år næsten udelukkende tilbudt undervisningen som online fjernundervisning med 120 timers undervisning og løbende start.

Tine Rytsel, der er uddannet instruktør i Almen Voksen Pædagogik, NLP og coaching og har mere end 25 års undervisningserfaring for voksne. Har blandt andet undervist i dansk, stresshåndtering, personlig udvikling, kost og sundhed, jobsøgning, pilates, mindfulness og yoga samt AVG forløb i aftenskoleregi og som onlineforløb. 

Blandt de nuværende kursister er der mange, der gennemfører kurset for at kunne starte på en uddannelse som førstehjælpsinstruktører eller som kørelærer. Derudover har vi deltagere, del der kommer fra foreningslivet samt det private erhvervsliv.

Tilmelding

Prisen er 13.550 kr. – inkl. moms.
Kurset er åbent for alle med lyst og behov for at blive voksenunderviser.

Har nogle spørgsmål eller vil du tilmelde dig, kan du ringe eller skrive til os på 43 62 13 80 eller VVC@VVC.DK

Det har deltagerne sagt om kurset

“jeg har fået en langt større forståelse for hvordan man bliver en dygtig underviser, Særligt har jeg meget fokus på perception, og hvordan jeg ikke nødvendigvis skal pludre løs i flere timer, men formulere mig kort og præcist og dermed også uden unødvendige informationer”

“Det har kort sagt været et fedt kursus, så mange tak igen for det 🙂 “

“Tak for de rosende ord i forbindelse med opgaven/ opgaverne, samt en meget lærerig fjernundervisning.”

“Fordelen ved fjernundervisning og ved det jeg laver lige nu, er at jeg kan komme i kontakt med dig hurtigt, selvom vi sidder flere km væk fra hinanden. Det er det bedste altid at være i kontakt uanset hvilken dag på måneden det er, er I altid hurtig til svare. Når det så er sagt så føler jeg at jeg lærer mere i fjernundervisning end jeg måske havde gjort fysisk på en skole og det er faktisk en meget positiv overraskelse”

“Jeg vil meget gerne fortælle hvad jeg synes om forløbet. Det har været en ære at tage AVG forløbet hos jer, jeg har lært en hel masse fra både jer og fra bogen. Der hersker ingen tvivl om at fjernundervisning faktisk kan give gode og bedre resultater i forhold til det fysiske. Jeg skrev også tidligere at det er helt vildt hvor meget jeg har fået ud af undervisning igennem jer, det takker jeg jer for. I er klart det jeg meget gerne vil anbefale til andre – der gerne vil have et AVG forløb. Jeg roser jer ikke fordi jeg har fået besked på det, jeg roser jer fordi jeg inderligt mener det jeg skriver. Det er mig der takker for denne omgang, keep it, I er fantastiske”