Gratis foredrag om ordblindhed

Kom, og oplev Mie Askjær Midtgaards inspirerende foredrag om ordblindhed. Få en større forståelse for, hvordan du takler udfordringerne, som ordblindhed medfører.

Om foredraget

Få vigtig viden og inspiration fra en af Danmarks skarpeste ordblindespecialister. Du vil få en forståelse for ordblindhed og de muligheder, der findes for at leve med denne udfordring. Fordraget er for dig som forældre og deres børn.

Mie Askjær Midtgaard vil gennemgå de nyeste læse- og skriveteknologier, der hjælper ordblinde. Hun vil forklare, om hvordan disse teknologier fungerer, og hvordan du bedst kan udnytte dem til at forbedre læse- og skriveevnerne hos dig selv og dine børn. En af de største udfordringer for ordblinde er, at der ofte opleves stor træthed og frustration i forbindelse med læsning.

Mie vil forklare, hvorfor det sker, og give tips og tricks til, hvordan du kan gøre læsningen mere motiverende og mindre udmattende. Mie vil også svare på spørgsmål fra både forældre og børn. Få også vejledning i, hvordan du bedst kan støtte dit barns ordblindhed med helt konkrete råd.

Om Mie Askjær Midtgaard

Her er hendes egne ord:
“Jeg brænder for at lære de ordblinde at tro på sig selv og få de redskaber, de har brug for, for at fungere mindst lige så godt som klassekammeraterne.

Jeg er en meget engageret, energisk og faglig kompetent kvinde, der har høje ambitioner. I mit virke som skolelærer og læsevejleder har jeg været en solid og dybt involveret medarbejder med relationsarbejde og udvikling for øje.”

Hvor, hvornår og tilmelding

Hvornår: Ny dato på vej (skriv eller ring til os for info)
Tid: 18:00 – 19:30
Hvor: Kanaltorvet 1, 2620 Albertslund
Tilmelding: ring på 43 62 13 80 eller skriv til  vvc@vvc.dk
Pris:
gratis