Hvordan kommer man i gang med et kursus?

hvordan kommer - Hvordan kommer man i gang med et kursus?TILMELDING OG BETALING FOR KURSER!
Der er flere måder du kan tilmelde dig og betale for et kursus på. Herunder kan du se muligheder og vilkår, hvis du er:

1. Ledig
2. Lønansat
3. Selvstændig erhvervsdrivende
4. Selvbetaler (Privat)

1. Til dig der er ledig
Er du ledig, har du mulighed for at få kurset betalt via dit jobcenter. Er du samtidigt medlem af en A-kasse, kan du også have ret til kompetencegivende kurser, samt jobrettet efteruddannelse.

  • GENNEM A-KASSEN
    Du har som ledig med dagpengeret en række muligheder for jobgivende kurser, som kan styrke din egen aktive jobsøgning. Dine muligheder vil være bestemt af din uddannelses baggrund, varigheden af din ledighed osv. Du skal derfor kontakte din A-kasse og tale med din konsulent om hvilke muligheder du har for at blive tilmeldt kurser på VVC. 
  • GENNEM JOBCENTERET
    Som ledig har du, uanset forsørgelse, en fast kontaktperson / sagsbehandler i dit jobcenter. Tag kontakt med vedkommende når du har fundet et eller flere kurser på VVC, som du mener gavner din jobsøgning / øger dine muligheder for at komme i job.

SÅDAN BLIVER DU TILMELDT…
Når din A-kasse eller dit jobcenter har godkendt/bevilget dig et eller flere kurser på VVC, så skal din sagsbehandler/konsulent sende en tilmelding til VVC pr. e-mail – på vvc@vvc.dk.

E-mailen skal indeholde navn på det kursus du ønskes tilmeldt, samt oplysning om ønsket startdato. Tilmeldingen skal desuden indeholde kontaktoplysninger på både dig og dit jobcenter/A-kasse, samt indeholde et EAN nummer, som vi skal bruge til elektronisk fakturering.

Når vi har modtaget din tilmelding, sender vi dig en bekræftelse på din tilmelding. Det er derfor vigtigt at du/I oplyser din mailadresse.

2. Til dig, der er i job
Du har flere muligheder for at få kurset helt eller delvist betalt, når du er ansat i en virksomhed.

DU BETALER SELV – VIA BRUTTOLØNS ORDNINGEN
Via bruttoløns ordningen kan din arbejdsgiver betale kurset ved at modregne prisen i din bruttoløn. Det koster dermed ikke din arbejdsgiver penge, og du betaler i princippet selv med dine lønkroner før skat. Det kan oftest spare dig for det halve af prisen.

DIN ARBEJDSGIVER BETALER!
Det gør naturligvis det hele meget lettere. Uanset hvad følger her hvad du/I skal gøre:

SÅDAN BLIVER DU TILMELDT – OG BETALER …
Når du og din arbejdsgiver har aftalt at et eller flere kurser på VVC, så skal du eller din arbejdsgiver sende en tilmelding til VVC pr. e-mail – på vvc@vvc.dk.

E-mailen skal indeholde navn på det kursus du ønskes tilmeldt, samt oplysning om ønsket startdato. Tilmeldingen skal desuden indeholde kontaktoplysninger på både dig og din arbejdsgiver.

Når vi har modtaget din/jeres tilmelding fremsender vi bekræftelse samt en faktura. Denne skal betales senest 8 dage før kursusstart. Når vi har modtaget den aftalte betaling, sender vi dig og din arbejdsgiver en endelig bekræftelse på din tilmelding.

3. Til dig der er selvstændig

Udover at du naturligvis kan tilmelde dig og betale på samme måde som ovenstående, så er der andre muligheder, som du bør undersøge.

Statens voksenuddannelsesstøtte (SVU)
SVU er en uddannelsesstøtte, der giver dig mulighed for efter eller videreuddannelse i arbejdstiden. Find regler om SVU og ansøg digitalt her: svu.dk

4. Betal selv
Du har naturligvis altid mulighed for at betale for et eller flere kurser selv.

Har du besluttet dig for et eller flere kurser på VVC, så send os en tilmelding pr. e-mail – på vvc@vvc.dk.

E-mailen skal indeholde navn på det kursus du ønskes tilmeldt, samt oplysning om ønsket startdato. Tilmeldingen skal desuden indeholde kontaktoplysninger på dig.

Når vi har modtaget din tilmelding fremsender vi bekræftelse til dig, samt en faktura. Denne skal du betale senest 8 dage før kursusstart. Når vi har modtaget den aftalte betaling, sender vi dig en endelig bekræftelse på din tilmelding.

Har du spørgsmål inden kursusstart?
Hvis alt forløber planmæssigt, får du en velkomstmail med praktisk information en uge inden kursusstart. Hvis du har spørgsmål i forbindelse med tilmeldingen, sidder vi klar til at hjælpe på 4362 1380 eller på e-mail: vvc@vvc.dk

Vi glæder os til at se dig som kursist her på VVC.