VVC TILBYDER ERHVERVSRETTEDE FORLØB TIL

JOBCENTRE & KOMMUNER

VVCs vigtigste samarbejdspartnere er jobcentre og kommuner. Vi skræddersyer vores forløb, så de matcher krav, ønsker og mål hos hvert enkelt team og jobcenter.

Vores kernefokus ligger i at skabe kurser og forløb, der på tryg og sikker vis fører til beskæftigelse. I samarbejdet med borger, såvel som jobcenter og kommune, vægter vi en tæt dialog og fortrolighed meget højt.

LÆR MERE OM VORES TILBUD OG FORLØB HER

"
KARRIEREUDVIKLING

KARRIEREVEJLEDNING

Vi udvikler den enkelte borgers karriere gennem personlige samtaler og skaber den forandring, der skal til for at udfolde den enkeltes potentiale.

KARRIEREAFKLARING

RESSOURCE- OG KOMPETENCEAFKLARING

Vi arbejder fokuseret med borgere, der er gået i stå med jobsøgningen, trænger til nye rammer og hjælp eller ønsker at skifte jobspor.

JOBSØGNING

MESTRING AF JOBSØGNING

Vi underviser i de grundlæggende digitale værktøjer, der styrker borgerens jobmuligheder. Vi lærer at skrive imponerende ansøgninger og forberede gode jobsamtaler.

75% af de langtidsledige på kontanthjælp kommer i ordinært job efter endt forløb hos os

IT-MESTRING

DIGITAL DANNELSE

Vi udvikler borgerens forståelse og mestring af basale digitale løsninger, der benyttes i dagligdagen og f.eks. til jobsøgning via Jobnet. Kurset giver grundlæggende digital viden.

DIGITALE PROGRAMMER

ALMEN OPKVALIFICERING

Vi tilbyder kurser, der udvikler borgerens kompetencer og evner indenfor ét eller flere digitale programmer. Det kunne f.eks. være Excel eller Outlook.

STØTTEGRUPPE

Støttegruppe for borgere med bipolar lidelse

Vi tilbyder et støtte- og samtalegruppeforløb, der skaber balance mellem arbejds- og privatliv og få støtte til at trives professionelt.

VORES KVALITETER OG VÆRDIER

TÆT SAMARBEJDE

Vi vægter et tæt og fortroligt samarbejde utrolig højt med både borger, jobcenter og kommuner. Det er et vigtigt element i at få borgeren trygt og sikkert tilbage på arbejdsmarkedet.

LOKALT KENDSKAB

Efter mange år på den københavnske vestegn har vi en dyb forståelse for både kultur og mennesker i dette område, som har gjort os i stand til at være på forkant med behovene hos vores borgere.

OMSTILLINGSPARATHED

Vi har en indgående viden og respekt for den lovgivning, som kommuner og jobcentre arbejder under. Vi er derfor altid omstillingsparate hvad angår behov og ønsker. Vores filosofi er, at alt er mulig hos VVC.

w

VIL DU VIDE MERE?

Har du spørgsmål eller ønsker at vide mere om de forskellige tilbud,
så tøv ikke med at kontakt os på mail eller telefon.
Vi sidder altid klar til at svare på diverse spørgsmål og sammensætter gerne et kursus, der passer til jeres behov.