Det Kreative Dagshold

Start: Løbende start

Ugedag: Tirsdag

Tid: 12:15- 15:00

Undervisningsgange: 10

Hvor: Kanaltorvet 1, 1 sal 2620 Albertslund

Normalpris: 1.170kr. for hele forløbet

Rabatpris: 585 kr. for hele forløbet

Beskrivelse af hold

Lær at strikke, hækle, sy og/eller lav patchwork. Uanset om du er nybegynder eller øvet er der masser af muligheder. Nina, vores dygtige underviser står klar til at hjælpe, hvad enten du ønsker at lære at sy, hækle eller strikke, herunder populære strikkeopskrifter til børn og spændende teknikker som halv og helpatent.

Design en lang cardigan, halsedisse, sokker og andre strikkeprojekter, der bringer dine kreative ideer til livs. Vores underviser vil også guide dig i at forstå vigtigheden af ​​strikkefasthed, så du kan opnå de bedste resultater i dine projekter.

Uanset om du ønsker at designe dit eget tøj, reparere eller tilpasse dit eksisterende tøj eller skabe unikke puder, gardiner, tæpper, vægtæpper og børnetøj, eller er gået i stå med dit DIY-projekt, så er der hjælp at hente og ikke mindst et godt fællesskab på vores hyggelige kreative værksted.

Få evt. en gratis prøvetime før du bestemmer dig.

Tilmelding

Vil du tilmelde dig, kan du ringe eller skrive til os på 43 62 13 80 eller vvc@vvc.dk

Husk, at du kan få rabat hvis du er pensionist*:
Er du pensionist, kan du få 15-30% rabat i din kommune. Vi hjælper gerne med at vejlede.

*Rabatter kan ikke kombineres.

Klippekort

På dette kursus er der mulighed for at købe et klippekort på 6 klip. Et klippekort giver dig mulighed for at vælge de tirsdage, som du kan. Hvert klip gælder for en undervisningsgang.  

Pris kr. 599 kr.