OBU

Ordblindeundervisning for voksne

Det er gratis at gå til ordblindeundervisning, hvis du har en gyldig ordblindetest. Testen kan du få gratis hos os. Vi tester både online og fysisk.

Vores undervisningstimer tilpasses altid din hverdag, så det bliver så let som muligt for dig.

Vi samarbejder desuden med Albertslund bibliotek, hvor vi tilbyder gratis vejledning og ordblindetest, samt afholder foredrag, se mere her

Gratis ordblindetest

Går du rundt og er i tvivl om, du er ordblind? Der er mange forskellige grader af ordblindhed, derfor er det en god idé at blive testet. Tag en test hos os.

Vi tester både online og fysisk.

Ordblindeundervisning

Du lærer teknikker til at klare dagligdagen på trods af dine problematikker. Er du testet ordblind, er undervisningen gratis.

Ordblindeundervisning til individuel læring og udvikling – altid små hold

Vores OBU undervisning hjælper med at opnå læring og udvikling i en individuel og tilpasset læringsproces, på små hold. Vi ved hvor vigtigt det er for indlæringen, at vi tilbyder skræddersyet undervisning, der tager højde for de unikke behov og udfordringer, der følger med som ordblind.

Vores erfarne ordblindeundervisere hjælper ordblinde hver dag.

Vores ordblindeundervisere skaber først og fremmest et trygt rum for læring. At være ordblind kan betyde at man har dårlige erfaringer med læring og derfor kan være sensitiv på dette område.

Det er derfor vigtigt for os at skabe et trygt læringsrum hvor vi samarbejder for at identificere de styrker, udfordringer og mål, du måtte have.

Vi tilbyder individuelt tilrettelagt undervisning, der giver den bedste mulighed for læring. Vores undervisere har altid den nyeste viden inden for ordblindhed.

Dette sikrer, at vi er i stand til at tilbyde dig den bedst mulige undervisning, vejlede i evt. kommende eksamener samt brug af hjælpemidler.