Undervisning

Vi har altid små hold, og kan til hver en tid skræddersy et forløb, så du får mest ud af din tid hos os. Hvis du har spørgsmål, så ring hellere en gang for meget, end for lidt. Ring på 43 62 13 80.

Disse undervisningsforløb er for dig som er ledig. Hvis du allerede er henvist af dit Jobcenter, kan du tage et kig på vores forskellige kurser. Hvis du ikke er henvist, kan du altid udtrykke ønske om at deltage i et af vores kurser.

Jobformidling

Kom i job igen

Afklaring

Fokus på karriereudvikling

Opkvalificering

Fokus på mestring af IT

Vores undervisningsforløb er til dig, som er ordblind eller har brug for at tage dine manglende 9. klasses afgangseksamener. Hvis du ønsker at starte på OBU eller FVU, er det nødvendigt at gennemføre en screeningstest, som vi tilbyder helt gratis. Udover det tilbyder vi også kurser, der kan hjælpe dig med at forbedre dit CV og styrke dine beskæftigelsesmuligheder.

FVU

Forberedende voksenundervisning

OBU

Ordblindeundervisning for voksne

Tag et kursus

Brug en overbygning til at komme videre

Hvordan kan du som ledig benytte dig af vores forløb?

Som ledig er du tilknyttet et Jobcenter, hvor din sagsbehandler vurderer de relevante forløb, du skal deltage i. Du har altid mulighed for at udtrykke ønske om at deltage i et specifikt kursus.

Hvis du er usikker på hvordan du skal gribe det an, er du altid velkommen til at kontakte os telefonisk, så vi sammen kan udarbejde en skræddersyet plan til dig.