Yin yoga

Tirsdage 12.30-14.00, start 6. februar 2024
5 undervisningsgange
Pris kr. 450,-

Nyd et frirum med stille tid og fordybelse, hvor du blidt guides igennem øvelser, primært i yin yoga men også mere styrkende og dynamiske øvelser fra hatha yoga, samt meditation, afspænding og åndedrætsteknikker.

Yin yoga er en blid og meditativ yogaform som bl.a. kan være med til at:

 

  • Strække og blødgøre bindevæv og muskler, styrke led og skabe mere mobilitet

  • Påvirke kroppens evne til at give slip på spændinger og stagnation, samt smerter

  • Berolige nervesystem og åndedræt, og dermed virke stressreducerende

  • Skabe energi og bedre flow i kroppen

De lange stræk og rolige overgange med fokus på mentalt nærvær og den nænsomme tilgang til krop, tanker og følelser, kan være med til bedre at skabe plads til at krop og sind kan finde ro, og slippe såvel fysiske som psykiske spændinger.

De fleste stillinger foregår liggende eller siddende og kombineres med åndedrætsøvelser, afspænding, meditation, og mindfulnessøvelser.

Du vil på kurset lære nogle af de grundlæggende principper og stillinger indenfor særligt yin yoga og mindfulness, øvelser som kan reducere og forebygge stress og smerter, og får ideer til at tilrettelægge egen træning hjemme, også efter endt forløb.

Kurset er for alle – begyndere og øvede

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe eller skrive til os: 43 62 13 80 / vvc@vvc.dk. Vi ser frem til at byde dig velkommen og dele denne begivenhedsrige dag med dig.