DRØMMER DU OM AT BLIVE

VOKSENUNDERVISER?

Eller måske du allerede er det!

Hos VVC er vi tit på udkig efter dygtige formidlere, der brænder for undervisning, coaching, kreativitet, innovation og ikke mindst; mennesker!

Vi er et hus med muligheder, og det er her, du kan komme på banen med dét, du kan byde ind med. Læs med her på siden og bliv klogere på hvordan.

UNDERVISNING FOR & TEST AF ORDBLINDE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec sed finibus nisi, sed dictum eros.

UNDERVISNING I DANSK, MATEMATIK & ENGELSK
Quisque aliquet velit sit amet sem interdum faucibus. In feugiat aliquet mollis etiam tincidunt ligula.
UNDERVISNING I AFTENSKOLE-FAG under dansk folkeoplysning
Luctus lectus non quisque turpis bibendum posuere. Morbi tortor nibh, fringilla sed pretium sit amet.
Almen voksenpædagogsik grunduddannelse
In non pulvinar purus. Curabitur nisi odio, blandit et elit at, suscipit pharetra efficitur elit.
Ove, Skoleleder

 

 

 

 

Vores rolle som undervisere er at skabe eller genfinde motivationen, lysten og gejsten hos vores kursister. Visionen er, at de skal gå herfra med gåpåmod, selvtillid og håb for fremtiden. Det gælder også dem, som har fået slemme knubs i livet.

Vores kerneområder

indenfor undervisning

Ordblindeundervisning

Som ordblindeunderviser lærer vi ordblinde forskellige teknikker og redskaber til at mestre hverdagen som ordblind. Det er vores store passion og ønske, at vi gennem undervisningen kan give vores ordblinde-kursister en personlig udvikling, der giver dem tilliden tilbage til egne evner og værd.

Forberedende voksenundervisning

Som FVU-lærer kan du undervise i dansk, engelsk, matematik og digital dannelse. Vores kursister kan både være ledige eller i arbejde med behovet for at opkvalificere sig indenfor sprog, tal eller IT-programmer. Målet kan være personligt eller erhversrelatert.

Aftenskole-fag

Som underviser i aftenskole-fag har du friere rammer til at skabe folkeoplysende kurser indenfor bl.a. personlig udvikling, kreative- og håndværksfag, motion, velvære, coaching, formidling og meget mere. Kun fantasien sætter grænser, og vi hører gerne fra dig om forslag og idéer til nye fag.

BLIV UDDANNET

VOKSENUNDERVISER

MED ET AVG-FORLØB