VVC tilbyder gratis

ordblindeundervisning

Hos VVC kan du få lavet en gratis ordblindetest. Testen kan hjælpe med at identificere ordblindhed hos både voksne og børn, der er gået ud af folkeskolen. Testen tager ca. 60 minutter at fuldføre og består af forskellige opgaver, der tester læse- og stavefærdigheder.

Når du har en gyldig ordblindetest, kan du få gratis ordblindeundervisning (OBU). Vores undervisningstimer tilpasses altid din hverdag, så det bliver så let som muligt for dig at deltage.

Bliv klogere på dine udfordringer

Ordblindetesten hjælper med at identificere ordblindhed hos voksne eller børn, der er gået ud af folkeskolen. Testen tager ca. 60 minutter at fuldføre og består af forskellige opgaver, der tester læse- og stavefærdigheder.

I forbindelse med testen vil du få en udtalelse fra vores testvejleder og få en snak om, hvordan du skal gribe din ordblindhed an.

Den ordblindetest VVC tilbyder er undervisningsministeriets nationale ordblindetest.

Individuel læring & personlig udvikling

Vi skræddersyr altid vores ordblindeundervisning til den enkelte gennem personligt tilpasset teknikker og redskaber, der møder kursistens behov og udfordinger i dagligdagen.

Vi ved nemlig, hvor vigtigt det er for indlæringen, at vi tilbyder personligt tilpasset undervisning, der tager højde for de unikke behov og problematikker, der følger med som ordblind.

Hos VVC skal ordblindeundervisningen ikke kun give dig teknikker og redskaber til at mestre hverdagen som ordblind. Det er også vores store passion og ønske, at du gennem undervisningen oplever en personlig udvikling, der giver dig tilliden tilbage til dig selv, dine evner og dit værd!

TILMELD DIG EN GRATIS

ORDBLINDETEST

LÆS MERE HER

TILMELD DIG GRATIS

ORDBLINDEUNDERVISNING

LÆS MERE HER

ER DU I TVIVL OM NOGET? VI HJÆLPER DIG VIDERE!

Vi står klar til at hjælpe dig videre, hvis du er i tvivl, om du er ordblind, har spørgsmål til undervisning eller ønsker at høre mere, før du tilmelder dig eller en pårørende.

Du kan altid sende os en mail eller ringe til os. Så vender vores ordblindekonsulent tilbage til dig og får i samarbejde med dig afklaret, hvad du har behov for for at komme videre.

MAIL
vvc@vvc.dk

TELEFON
43 62 13 80

LÆS MERE OM VVC HER

SAMARBEJDE MED ALBERTSLUND BIBLIOTEK

I 2023 gik VVC sammen med Albertslund Bibliotek om at sætte fokus på ordblindhed. VVC bidrager med vores mange års erfaring til at vejlede ordblinde. Albertslund Bibliotek ønsker nemlig at gøre biblioteket mere ordblindevenligt.

Samarbejdet vil blandt andet betyde, at du som ordblind vil få lettere ved at finde bøger, der passer til dine behov og dit læseniveau, hvilket kan være afgørende for at udvikle din læselyst og dine læsefærdigheder. Der vil også være ordblindearrangementer, vejledning og inspirerende talks om livet som ordblind.

Albertslund Bibliotek ønsker at være et bibliotek for alle, og dette samarbejde er et stort skridt i den retning.

HVAD ER OBU?

OBU står for OrdBlindeUndervisning og er et gratis tilbud til voksne med en gyldig ordblindetst.

SMÅ HOLD

Små hold skaber god mulighed for personlig og tilpasset undervisning for den enkelte og et trygt rum for læring og udvikling.

UDBYTTE?

OBU giver dig redskaber og teknikker til at læse og skrive på en måde, der er tilpasset dine individuelle behov.