Om VVC

om vvc - Om VVCVVC tilbyder undervisning, motivation, inspiration, refleksion, hjælp til at finde arbejde og erhvervsretning og meget mere.

Her er plads til alle, højt til loftet og inspirerende undervisning for alle. Vi underviser i emner og fag, der interesserer på tværs af alder, køn, uddannelse og behov.

Vi har spændende tilbud til alle ledige og sygemeldte:

Forsikrede ledige, kontanthjælpsmodtagere, fleksjobbere på ledighedsydelse, ledige på revalidering og på sygedagpenge.

Vi er et dynamisk sted, og vores undervisning er i løbende forandring, så vi altid tilbyder lige det, der er behov for. På tværs af de mange forskellige områder, vi underviser i, er vi fælles om at have mennesker i fokus, og vores undervisning sigter på at blive klogere på et fag eller sig selv, at forøge mulighederne på arbejdsmarkedet og i det hele taget være bedre rustet til at prøve kræfter med et nyt job, om det er job på ordinære vilkår, jobprøvning, praktik, efter kortere eller længere tids ledighed.

Vores primære fokusområder er:

Det udsatte menneske, der har brug for et individuelt tilrettelagt forløb.

Virksomhedspraktik, hvor vi skaber bro mellem erhvervslivet og ledige.

Jobsøgningsforløb, der støtter kursisten i at sælge sig selv på bedste vis, og hele tiden giver redskaber til at fastholde troen på sig selv og egne evner.

Kompetenceafklarende forløb, der både er med til at åbne for nye muligheder for arbejde og styrke kursisten i de individuelle udfordringer, der kan være.

Særlig støttet danskundervisning for 2-sprogede, der har til formål at hjælpe kursister med fremmedsproglig baggrund for nemmere at komme ind på arbejdsmarkedet.

Konkret faglig undervisning, målrettet mod specielle erhvervsretninger som SOSU, pædagogmedhjælper, kontor, butik og lager.

Særlige kursister, der af den ene eller anden grund har været væk fra arbejdsmarkedet længere tid og/eller har svært ved at vende tilbage.

Vores mange glade kursister taler for sig selv og vores succes skyldes:

  • Vi har plads til alle
  • Kursisten er i centrum
  • Personligt engagement hos alle ansatte
  • Kurser tilrettelagt efter behov og forudsætninger
  • Løbende tilgang
Vores vision er, at vi ønsker at bygge bro imellem ledige og erhvervsliv på en inspirerende og anderledes måde.
Vi skaber mennesker i bevægelse

Vi glæder os til at byde velkommen i et af vores mange tilbud.