Omfattende erfaring skaber uvurderlige resultater

Jobcentrene som tæt samarbejdspartner i 30 år

Nogle af vores vigtigste samarbejdspartnere er flere af landets kommunale jobcentre. Her strækker samarbejdet sig i mange tilfælde næsten 30 år tilbage. Vi har derfor en indgående viden og respekt for den lovgivning som kommuner og jobcentre arbejder og virker under. Vi ved også at det skaber arbejdsvilkår hvor fokus på målgrupper og lovgivning hurtigt kan vende op og ned på planer og indsatser.  

VVC er derfor også en organisation med en høj grad af omstillingsvilje og –evne. Vi er altid klar til at skræddersy forløb og pakketilbud så det matcher krav, ønsker og mål hos hver enkelt team og jobcenter, der søger bud på løsninger.  

Kontakt os

Email
vvc@vvc.dk

Telefon:
43 62 13 80

Besøg os

Adresse:
Kanaltorvet 1, 1.sal.
2620 Albertslund

Vores undervisere skaber rammer med ro og tryghed

Alle vores medarbejdere – ledelse, lærere, kontorpersonale og konsulenter – udgår fra social rummelighed og altid at møde vores kursister i øjenhøjde. Disse værdier og metoder opbygger tryghed og ro hos vores kursister, og er en af de væsentligste grunde til at vi kan hjælpe den enkelte videre fra A til B.  

Flere af vores ansatte har selv været igennem det offentlige ledighedssystem, og for dem falder det naturligt at møde de kursister i øjenhøjde, som har brug for hjælp til at klare sig bedre som ledig, og at komme i job igen. 

Alle vores kursister har hver sine behov og ønsker = individuelle behov

Uanset baggrund og motivation for at starte på VVC, så har vi stort set hjulpet alle vores kursister godt videre. Vi har blandt andet hjulpet: 

  • Ledige med at blive bedre jobsøgende – og ofte hjulpet dem hele vejen til nyt job 
  • Sygemeldte til raskmelding – og til igen at være klar til (nyt) job  
  • Ledige med afklaringsbehov – til f.eks. fleksjob, uddannelse eller ny jobretning 
  • Unge under 25 år – med 9. klasses afgangsprøve og vejledning til uddannelse og job 

Og så er der naturligvis de mange kursister, som igennem årene har haft stor glæde af vores aftenskoletilbud til både ny læring – og har oplevet adgang til nye sociale fællesskaber. 

Vores visioner og værdier

For alle os på VVC er missionen derfor helt klar; Vi skal løfte, motivere, vejlede og hjælpe hver enkelt kursist helt eller delvist videre – uanset målet. Vi både skal og ønsker at medvirke til at gøre en forskel i den enkeltes liv. 

Med den vision og mission i bagagen har vi historisk skabt konkrete og uvurderlige resultater sammen med vores kursister – og altid med kursisten i centrum.  

Her finder du vores vores forløb og pakketilbud.

Se hvad vi laver i billeder