Office-pakken

ALLE NIVEAUER

START

Hver torsdag i ugen

UGEDAG & TIDSPUNKT

Torsdag

FORLØB

8 undervisningsgange

HVOR

Kanaltorvet 1, 1. sal
2620 Albertslund

PRIS

960,- for hele forløbet

BESKRIVELSE

BLIV FORTROLIG MED OFFICE-PAKKEN

På dette hold imødekommer vores underviser behovene hos alle, der ønsker at forbedre deres færdigheder inden for Officepakken i forbindelse med deres arbejde eller jobsøgning. Uanset om du er nybegynder eller allerede har nogle erfaringer, tilpasser vi undervisningen til alle niveauer og indlæringshastigheder.

Vores erfarne undervisere er altid dedikerede til at skabe en engagerende og spændende læringsoplevelse. Holdet dækker alle de vigtigste programmer i Officepakken, herunder Microsoft Word, Excel, PowerPoint og Outlook m.m.

For de deltagere, der er nye inden for Office-softwaren, starter vi med grundlæggende trin-for-trin instruktioner og hands-on øvelser, der hjælper dig med at blive fortrolig med programmernes grænseflader og basisfunktioner. Du vil lære, hvordan du opretter og redigerer dokumenter, regneark, præsentationer og e-mails på en professionel måde.

Hvis du allerede er bekendt med Officepakken, udfordrer vi dig med mere avancerede opgaver og projekter. Vores undervisere vil støtte din videre udvikling og sørge for, at du mestrer de mere komplekse aspekter af Office-pakken.

TILMELD DIG KURSET HER

VÆLG KURSUS: